Tamara Brinkman over Witlof Skincare

Tamara Brinkman over Witlof Skincare
 Maak kennis met onze Witlover Tamara Brinkman!
Tamara is actrice, maar ook voice-over en radio- en televisiepresentatrice. Ze is o.a. bekend van haar rol in 'Onderweg naar Morgen' en dagelijks te zien in 'Goede Tijden Slechte Tijden'. 
Wij konden natuurlijk niet wachten om haar te interviewen en spraken met Tamara over haar zoektocht naar de juiste huidverzorging voor haar gevoelige huid en haar grote interesse in ingrediënten van verzorgingsproducten.

 

Wat is jouw typische huidverzorgingsroutine?

 

's Avonds was ik mijn gezicht met de Cleansing Milk. Daarna spray ik de Balancing Toner. Die vind ik heerlijk verfrissend. Daarna masseer ik het Regenerating Oil Serum in. Die wordt lekker opgeslurpt door mijn huid. Ik masseer mijn gezicht dan ook meteen. Dat gaat heel fijn samen met het serum. Als laatste gebruik ik de Rich Facial Cream. 's Ochtends heb ik dezelfde routine, behalve dat ik mijn gezicht dan reinig met water in plaats van met de Cleansing Milk.

 
Wat zijn enkele uitdagingen of onzekerheden op het gebied van huidverzorging waarmee je te maken hebt gehad?

 

Ik heb op zich een fijne huid, maar ze is wel een beetje gevoelig. Ik heb ook wel  last van rosacea. Mijn huid kan makkelijk rood worden van zwaar geparfumeerde producten.
Toen ik bij Goede Tijden ging spelen kreeg ik meer last van mijn huid. Ik droeg ook steeds meer make-up en kreeg rode vlekjes.
Ik ben lang op zoek geweest naar fijne producten. De schoonheidsspecialist schreef me een keer geurloze producten voor. Maar daar werd ik ook niet blij van. Die ruiken zo muf. Tijdens Goede Tijden gebruikte ik dan de gesponsorde producten. Maar die waren al helemaal niet goed.

 

Hoe belangrijk is schone en duurzame huidverzorging voor jou?

 

Dat vind ik heel belangrijk. Er zitten in veel producten microplastics. Die zijn superslecht voor het milieu en het slaat gewoon nergens op. Daar word ik echt woedend van. Daarnaast is je huid je grootste orgaan. Alles wat je op je gezicht smeert wordt opgenomen door je huid. Daar wil je dan geen schadelijke ingrediënten op smeren. 

 

Verdiep je je in de ingrediënten van producten voordat je ze koopt? En zo ja, hoe?

 

Ja, ik verdiep mij zeker. Ik weet niet meer precies hoe dat is begonnen. Volgens mij door een vriendin van mij. Zij kwam aan met een boekje. En toen zag ik een programma op tv. Ik wilde beter weten wat ik op mijn gezicht smeerde. Ik heb best een tijdje onderzoek gedaan. Maar ik vond het ook moeilijk om producten te gaan kopen. Ik werd bijna een beetje ontmoedigd omdat ik teveel wist. Ik heb heel lang in een verwarrende fase gezeten waar ik van alles en nog wat geprobeerd heb. Dat was ook tijdens Goede Tijden. Maar wat ik toen gebruikte, vond mijn huid gewoon niet zo lekker.
 

Wat is een product waar je niet zonder kunt?

 

Het Regenerating Oil Serum vind ik het allerlekkerst. Daarmee kan ik ook meteen mijn gezicht masseren. De Balancing Toner vind ik ook heel fijn. Dit is een product waarvan ik niet wist dat ik het nodig had. Ik gebruik volgens mij veel te veel, maar het voelt zo lekker fris! Ik krijg echt het gevoel dat het mijn gezicht weer terug brengt naar de juiste pH-waarde, iets waarvan ik hiervoor echt helemaal niets over wist!

 

Heb je tips of trucs voor huidverzorging? 

 

Ik had zo'n blauw flesje (wat iedereen wel kent) om mijn make-up af te halen. En dat werkte eigenlijk altijd wel goed. Maar toen zei Caroline dat dat best pittig spul was. Het bevat veel alcohol. En je moet juist voorzichtig zijn met de dunnere huid onder je ogen. Dus nu gebruik ik de Cleansing Milk om ook mijn ogen mee schoon te maken. En alleen, als ik echt hele hardnekkige mascara heb, dan gebruik ik het blauwe flesje nog. Maar altijd daarna de Cleansing Milk, om het te verzachten! 
 

Wat vind je van de producten van Witlof Skincare en welke zijn jouw favoriet?

 

Ik vind de producten superfijn. Heel zacht, subtiel en natuurlijk. En ik heb een goede routine. Ik word er heel blij van.
 

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.