MEET SUUS

MEET SUUS

Wat betekent ‘clean beauty’ voor jou?

Ik waardeer producten die prioriteit geven aan een duurzaam milieu. Als iemand met een gevoelige huid gebruik ik graag schone schoonheidsproducten die veilig en zacht zijn voor mijn huid.

Sinds wanneer besteed je aandacht aan huidverzorging en hoe is je routine in de afgelopen jaren veranderd?

Ik heb altijd al belangstelling gehad voor huidverzorging sinds ik een jong meisje was. Ik werkte voor een cosmeticamerk en leerde hoe ik mijn huid moest verzorgen. Ik heb darmproblemen, wat ook resulteert in acne. Gaandeweg heb ik dus een goede huidverzorgingsroutine geleerd. De belangrijkste les die ik heb geleerd is dat acne niet gelijk staat aan een vette huid! Ik hydrateer mijn huid en gebruik ook oliën.

Waarom ben je een content creator geworden en hoe is je reis geweest als tot nu toe?

Content creëren is mijn passie. Het begon met een blog en tegenwoordig richt ik me op korte video’s. Het geeft me een goed gevoel en ik deel graag mijn geluk online. Echt en eerlijk zijn is altijd al een sterke eigenschap van mij geweest. Ik deel ongemakkelijke dingen die anderen misschien niet doen. Zoals mijn acneloop of wanneer ik me niet goed voel. Delen hoe ik me voel is bijna als therapie 😉

Wat is je huidverzorgingsroutine en welke stap vind je het leukst?

Ik heb geleerd dat ik niet te veel producten moet gebruiken en het liever simpel houdt. In de ochtend reinig ik mijn gezicht met een reiniger op oliebasis. Daarna gebruik ik een hydraterend serum en een hydraterende olie. 10 minuten later breng ik mijn SPF aan, elke dag (ja zelfs als het bewolkt is!).

s Avonds reinig ik mijn huid met een product op oliebasis en daarna met een reinigingsmelk. Ik gebruik ook koud water. Ik doe het twee keer omdat ik foundation en concealer op mijn gezicht draag. Als mijn gezicht schoon is gebruik ik een hydraterend serum en wat olie. Om de dag breng ik oogcrème aan.

Ik geniet het meest van mijn routine als ik er de tijd voor neem. 10 of 15 minuten volledige stilte en even ontspannen. Het maakt me rustig en voelt bijna als een meditatie. Ik hou ervan om echt in het moment te zijn en me echt te concentreren op mijn huidverzorgingsroutine.

Welke waarden van Witlof Skincare ondersteun je?

Ik geloof in schone schoonheid die duurzaam is voor de aarde. Ik denk dat het beter is voor mijn huid en beter voor het milieu. We hebben geen bijproduct van de olie-industrie nodig, maar iets dat onze huid goed laat voelen.

Tot welke Witlof Skincare producten voel je je het meest aangetrokken?

Ik hou van oliën, dus ik moet gaan voor het regenererende olie serum. De jojoba- en rozenbottelzaadolie maken mijn huid blij. Ik ga ook nooit de deur uit zonder SPF, het is de beste anti-aging crème die je kunt gebruiken.

Waarin onderscheidde Witlof Skincare zich van andere merken?

Het is echt een no-nonsense huidverzorgingsmerk. Het geeft me een goed gevoel om te gebruiken en ik vind het geweldig dat het vegan is en in Nederland wordt geproduceerd.

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.