MEET COCO

MEET COCO

Wat betekent ‘clean beauty’ voor jou?

In twee woorden; natuurlijk en minimalistisch. In 2023 hoef je geen huidverzorging meer te gebruiken die een hele lijst aan (synthetische) ingrediënten bevat. Hou het simpel en natuurlijk!

Sinds wanneer besteed je aandacht aan huidverzorging en hoe is je routine in de afgelopen jaren veranderd?

Ik denk dat ik voor het eerst op huidverzorging ben gaan letten toen ik 11/12 jaar oud was. Ik kreeg puistjes, een vettere huid en zocht allerlei (agressieve) producten om er vanaf te komen. Na verschillende dingen geprobeerd te hebben weet ik nu wat werkt voor mijn huid en heb ik mijn eigen routine gecreëerd.

Waarom ben je een content creator geworden en hoe is je reis geweest als tot nu toe?

Ik ben content creator geworden vanwege mijn passie voor creëren. Ik hou ervan trends bij te houden op TikTok en momenten van mijn dagelijks leven vast te leggen. Ik ben zeker nog aan het leren en ben net begonnen om UGC creator te worden, een opkomende marketingstrategie voor merken. Als nieuwe ambassadeur voor Witlof Skincare kan ik niet wachten om aan de slag te gaan en leuke content te creëren!

Wat is je huidverzorgingsroutine en welke stap vind je het leukst?

Het eerste wat ik doe is mijn gezicht reinigen met een cleanser, een exfoliant gebruiken, een serum en moisturizer aanbrengen. Ik doe wat make-up op en ben klaar voor de dag! De stap waar ik het meest van geniet is het verwijderen van mijn make-up, het doen van mijn nachtelijke routine terwijl ik me klaar maak voor bed!

Welke waarden van Witlof Skincare ondersteun je?

Alle producten zijn 100% natuurlijk, wat voor mij echt een must is voor huidproducten. Ik gebruik deze producten dagelijks en daarom is het nog belangrijker om producten zonder sulfaten en siliconen te gebruiken, omdat deze mijn gevoelige en vette huid kunnen irriteren.

Tot welke Witlof Skincare producten voel je je het meest aangetrokken?

De Nourishing Facial Cream spreekt me zeker aan omdat die geschikt is voor de vette huid. Het is een uitdaging om een goede crème/moisturizer te vinden voor de vette huid en een van de ingrediënten is hyaluronzuur, waarvan bekend is dat het effectief is voor de vette huid. Ik ben ook erg benieuwd naar de Balancing Toner, want ik gebruik (nog) geen toner in mijn routine.

Waarin onderscheidde Witlof Skincare zich van andere merken?

De combinatie van natuurlijke producten die cruelty free, veganistisch en duurzaam verpakt zijn. Er zijn niet veel merken die al deze vakjes kunnen aanvinken. Natuurlijk vind ik het geweldig dat Witlof een Nederlands merk is dat in Nederland wordt ontwikkeld en geproduceerd! #supportyourlocals

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.